В управлінні соціального захисту населення створені віддалені робочі місця

 Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 717-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Луганської області» до Лисичанської міської територіальної громади увійшли 4 селищних ради Попаснянського району (Білогорівська, Вовчоярівська, Малорязанцевська, Мирнодолинська).

З метою забезпечення належної організації надання соціальної підтримки мешканцям новоствореної територіальної громади, управлінням соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації (далі — управління), створені віддалені робочі місця та організований прийом громадян з питань призначення всіх видів державної соціальної допомоги, житлової субсидії та надання пільг на житлово-комунальні послуги.

Нормами чинного законодавства у сфері соціального захисту населення передбачено, що соціальні допомоги, житлові субсидії та пільги надаються за зареєстрованим або фактичним місцем проживання заявника.

Прийом громадян спеціалістами управління здійснюється наступним чином:

  • — для мешканців смт Білогорівка, с.Золотарівка, с.Шипилівка, с.Верхньокам’янка — за адресою: смт Білогорівка, вул. Центральна, буд. 1, вівторок та четвер з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 12.48;
  • — для мешканців смт Малорязанцеве, с-ще Лисичанський, с-ще Тополівка — смт Малорязанцеве, вул. Центральна, буд. 122, понеділок та п’ятниця з 8.00 до 11.00;
  • — для мешканців смт Вовчоярівка — смт Вовчоярівка, вул. Поштова, буд. 23, понеділок та п’ятниця з 12.00 до 15.00;
  • — для мешканців смт. Мирна Долина, с-ще Лоскутівка, с-ще Підлісне, с. Біла Гора, с. Устинівка, с. Рай-Олександрівка — смт Мирна Долина, вул. Освіти, буд. 1, середа з 7.00 до 14.30, перерва з 11.00 до 11.48.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА