Щодо отримання послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників АТО/ООС, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб у 2021 році

 Управління соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації (далі —УСЗН) повідомляє, що у 2021 році до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації постраждалим учасникам Революції Гідності, учасникам антитерористичної операції та особам, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, які відповідають Вимогам до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації, затвердженим наказом Міністерства у справах ветеранів України від 28.12.2020 № 245 «Про затвердження Вимог до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації» включено:

— дочірнє підприємство «Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторію «Орізонт» за місцем знаходження: вул. Гагаріна 1а, смт. Сергіївка, м. Білгород-Дністровський, Одеська область, 67780;

— товариство з обмеженою відповідальністю «Примор’я» на базі санаторію ім. Сергія Лазо, за місцем знаходження: вул. Набережна, 3, смт. Сергіївка, м. Білгород-Дністровський, Одеська область, 67780.

Для отримання послуг із психологічної реабілітації постраждалі учасники Революції Гідності, учасники АТО/ООС, члени їх сімей та члени сімей загиблих/померлих учасників АТО/ООС звертаються до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування), а для діючих військовослужбовців та осіб, які перебувають на службі, за місцем перебування (розташування військової частини (підрозділу) та подають наступні документи:

1) заяву;

2) копію відповідного посвідчення (засвідчену підписом особи);

3) копію документу (засвідчену підписом особи), що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення, або копію документа про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення (у разі відсутності у посвідченні ветерана війни посилання на норму Закону, відповідно до якої установлено статус);

4) копію свідоцтва про шлюб (за потреби).

Копії документів надаються з пред’явленням оригіналів.

Більш детальну інформацію можна отримати звернувшись до УСЗН за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22А, каб. № 7, з понеділка по четвер з 08.00 до 17.00, у п’ятницю з 08.00 до 16.00, перерва з 12.00 до 12.48.

Звертаємо увагу, що в умовах карантину та з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, прийом в УСЗН здійснюється за попереднім записом за телефонами: (06451) 7-30-27, 099-750-39-92.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА