До уваги отримувачів житлової субсидії міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля

Постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017р. № 735 «Про внесення змін до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», уряд продовжив до 1 листопада поточного року строк подання заяви на отримання у грошовій формі частини суми невикористаної субсидії.

Шановні громадяни, якщо ви з поважних причин не змогли вчасно подати заяву на отримання монетизованої частки субсидії, ви маєте право звернутись з заявою щодо подовження терміну звернення за сумою монетизації до комісії з питань призначення всіх видів соціальної допомоги. Заяви для розгляду комісії приймаються в управлінні праці та соціального захисту населення в кабінеті 1-Б з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, в п’ятницю з 8.00 до 16.00.

Крім того, урядовим рішенням передбачено не враховувати при призначенні житлової субсидії прострочену понад два місяці заборгованість з оплати послуг, у разі її оскарження, до винесення рішення судом.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради