Чергове засідання виконкому пройшло в міській раді

Сьогодні, 20 серпня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Андрія Шальнєва.

Під час засідання було розглянуто та затверджено питання про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Також члени виконкому заслухали, ухвалили та винесли на розгляд чергової сесії міської ради звіт щодо виконання міського бюджету за 1 півріччя 2019 року, проект «Комплексної програми підготовки і проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2020 році» та прийняли до відома інформацію начальника архівного відділу Олени Гайдук про стан архівної справи в установах, організаціях та на підприємствах м. Лисичанська.

Окрім того, на засіданні виконкому було затверджено посадовий склад місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку з кадровими змінами, встановлено форми для подання розрахунків тарифів на комунальні послуги, виділено кошти на участь в обласних святкових заходах, присвячених 28-й річниці незалежності України, надано одноразову матеріальну допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля, ухвалено рішення про проведення циклу загальноміських урочистих святкових заходів та про нагородження.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».