В районах Луганської області проходять семінари з енергоефективності

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України проводить широку інформаційно-роз’яснювальну кампанію в усіх регіонах України з метою популяризації механізмів державної підтримки на утеплення шляхом організації регіональних семінарів енергоефективного партнерства. Так, за останні 3 місяці Держенергоефективності організовано та проведено масштабний «Форум енергоефективного партнерства», де участь взяли більше 400 осіб (цільової аудиторії) з усієї України, а також 14 семінарів в обласних центрах України, Така робота продовжується і надалі.

Разом з цим, та з урахуванням зростаючих тарифів на енергоресурси, для населення постає крайня необхідність у донесенні інформації щодо державної програми утеплення на рівень району кожної області України.

У зв’язку з цим, Агенством розроблений «План 476» (проведення роз’яснювальних семінарів в усіх районах України).

З метою консультаційної та організаційної. допомоги райдержадміністраціям Агентством створено Комунікаційний центр, яким розроблено низку підготовчих документів (додаються), серед яких:

— графік проведення семінарів у розрізі районів;

— типовий порядок денний;

— профіль «спікерів» та цільової аудиторії.

Зазначимо, що на сьогодні за діючої державною програмою утеплення близько 14,5 тисяч сімей оформили енергоощадні кредити на суму понад 250 мільйонів гривень, з яких 73% звернулися тільки за останні 2 місяці. Така позитивна динаміка свідчить про схвальну реакцію громадян урядової ініціативи.

Однак, план державної програми до кінця поточного року — охопити 134 тисячі домогосподарств.

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України

Вложения:
Скачать этот файл (seminari_dodatki.pdf)seminari_dodatki.pdf[Грфіки проведення семінарів, типовий порядок денний, профіль "спікерів" та цільової аудиторії]