Дітям світу - сонце й мир!

Щороку, 21 вересня, люди у різних куточках земної кулі відзначають День Миру. Звичайно, зважаючи на останні події на Сході України, День Миру не міг не пройти і повз нас. Яскравою сторінкою цього дня у місті Лисичанську стало свято «Дітям світу — сонце й мир!», організоване Центром позашкільної роботи зі школярами та молоддю.

З побажаннями миру та злагоди привітала всіх присутніх Людмила Бондаренко, головний спеціаліст відділу освіти Лисичанської міської ради.

Пісні, танці, дитячі посмішки прикрашали та робили цей «вологий» день світлим, радісним, теплим.

Діти весело та жваво ділилися своїм розумінням значень вагомих слів: «мир», «добро», «дружба». Усі гуртом висловлювали найзаповітніше бажання українців жити у мирі та злагоді.

Родзинкою свята були маленькі дзвіночки у руках дітей та власноруч виготовлені голуби, символи миру. Хвилиною гучного передзвону, малеча намагалася привернути увагу небайдужих людей та показати, що в нелегкий час для нас важлива єдність. Це був своєрідний сигнал для дорослих задуматися назавжди відмовитися від зброї, припинити воєнні конфлікти, будувати розумний Світ.

Світ, якому ми всі посміхнемося!

IMG_7395