У Лисичанську відбулось чергове засідання виконавчого комітету (оновлено)

Сьогодні, 15 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Члени виконкому розглянули матеріали про опіку та піклування, про облік та розподіл житлової площі, надали дозвіл на розміщення рекламних конструкцій, також внесли зміни до переліку адміністративних послуг та затвердили у новій редакції Регламент Центру надання адміністративних послуг у м. Лисичанську.

Заслухавши інформацію директора Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ЦСССДМ) Костянтина Остахова про взаємодію Центру з суб’єктами соціальної роботи по роботі з сім’ями з дітьми та молоддю, які опинились у складних життєвих обставинах, виконавчий комітет вирішив визнати роботу ЦСССДМ задовільною та вважати забезпечення системної роботи з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, одним з пріоритетних напрямків роботи.

Начальник управління економіки Олександр Некрасов доповів про хід виконання рішення виконавчого комітету «Про стан справ на споживчому ринку міста». Заслухавши доповідь, члени виконавчого комітету вирішили залишити дане рішення на контролі та внести до нього зміни, враховуючи зміни в структурі органів внутрішніх справ України та початок роботи Держпротспоживслужби.

Також члени виконавчого комітету прийняли рішення про створення міського штабу з питань забезпечення безперебійної роботи автотранспорту та боротьби зі сніговими заметами та ожеледицею протягом осінньо-зимового періоду 2016-2017 років. Ще було прийнято ряд рішень щодо підготовки та проведення загальноміських заходів та про нагородження.

Окрім того, розглянувши інформацію Лисичанського міського військового комісаріату, було прийнято рішення «Про підготовку та проведення приписки громадян України 2000 року народження до призової дільниці у січні-березні 2017 року» та затверджено склади комісій, які будуть залучені до приписки громадян.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».