Анонс культурних та спортивних заходів з 26 квітня по 02 травня

26 квітня о 10.00 відбудеться мітинг, присвячений 24-й річниці Чорнобильської катастрофи (пам’ятник «Землякам- чорнобильцям»).

27 квітня почне працювати виставка-пам'ять «Пам'ять на всі віки» до 65-річчя Перемоги у центральній бібліотеці.

28 квітня о 13.30 ПК ім. В.І.Леніна запрошує на міський конкурс патріотичної пісні серед учнівської молоді. О 14.00 відбудеться науково-практична конференція до 65-річчя Перемоги «Велика Вітчизняна війна: історія та сучасність» у міському краєзнавчому музеї.

29 квітня у гірничому технікумі проходитиме першість студентів з легкої атлетики, а о 13.00 ПК ім. В.М. Сосюри запрошує на звітній концерт художньої самодіяльності «Вспомним верных друзей и дружбу фронтовую и песню, что нас в бой вела».

30 квітня о 20.00 на вечір відпочинку для молоді запрошує ПК ім. В.М.Сосюри.

01 травня до Дня Міжнародного дня солідарності трудящих у місті пройде низка заходів. Зокрема, о 10.00 на площі Перемоги – Першотравневий мітинг трудящих міста, о 13.00 - дитяче свято «Свято сонця» на площі біля ПК ім. В.М. Сосюри, о 19.00 відбудуться міське народне масове гуляння «Весняний блюз», (площа Перемоги м. Лисичанська), святкова концертна програма (ПК ім. В.М.Сосюри) та концерт духової музики народного духового оркестру ім. Ф.Титаренка (сквер ім. 10-річчя незалежності України). Також, цього дня о 20.00 на вечір відпочинку для молоді запрошує ПК ім. В.М.Сосюри.

Крім того, з цього дня почнуть свою роботу виставка-пам'ять «З бою в безсмертя» - у бібліотеці-філії № 4, виставка-реквієм «Вони захищали наше майбутнє» - у бібліотеці-філії № 8 та виставка-пам'ять «Наша слава і наша пам'ять» - у бібліотеці-філії № 9.

02 травня на стадіоні «Шахтар» пройде зустріч команд ФК Лисичанськ – «Хімік» (Сєвєродонецьк) на кубок області по футболу серед дорослих, а на водній станції - спартакіада серед інвалідів та членів їх сімей. О 13.00 пройде вечір-відпочинок «Катюша» до 65-річчя Перемоги у бібліотеці-філії № 7. О 20.00 розпочнеться вечір відпочинку для молоді у ПК ім. В.М.Сосюри.

Крім того, 27 та 28 квітня команда міста візьме участь у змаганнях за Кубок області серед юнаків 1995-97 р.н. з греко-римської боротьби (м. Стаханов), а 28 та 29квітня - у першості області з легкої атлетики серед школярів (м. Сєвєродонецьк).