Стихійна торгівля — СТОП!

 Сьогодні, 20 січня, спеціалістами відділу споживчого ринку Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації спільно зі співробітниками ВП № 3 Сєвєродонецького РУП ГУНП в Луганській області проведено рейд з ліквідації стихійної торгівлі у м. Лисичанську за адресами: вул. ім. В. Сосюри (територія прилегла до ринку ДП «Лисичанський ринок»), вул. ім.. Г. Сковороди, 116, пр. Перемоги (територія прилегла до ринку «Джамілі») та в районі будинку № 94.

За результатами проведеного рейду на порушників складено 3 протоколи за ст. 152 КУпАП «Порушення Правил благоустрою».

Нагадуємо, що купівля товарів у місцях «стихійної торгівлі» в умовах, які не відповідають вимогам, у будь-який час може обернутися лихом для вас та ваших рідних і друзів.

Звертаємо увагу, що купувати продукти у невідомих осіб (можливо хворих), які не мають документів, що підтверджують якість і безпеку продукції — небезпечно!

При відсутності документів неможливо встановити виробника продукції, умови зберігання і транспортування продукції, термін її придатності до споживання. Довести факт отруєння — неможливо, бо складно визначити особу (продавця), якій можна пред’явити звинувачення (відсутні докази у формі розрахункового документу щодо купівлі-продажу продукції).

Шановні мешканці міста, будьте обережні! Користуйтеся лише послугами стаціонарної мережі продуктових магазинів або продавців на узаконених ринках.

Бережіть своє здоров’я та життя рідних і близьких Вам людей!

Відділ споживчого ринку Лисичанської міської ВЦА