Анонс культурних заходів

1 грудня о 14.00 у ПК ім. В.І.Леніна пройде інформаційна година «Не губіть життя», присвячена боротьбі з наркоманією та СНІДом. Цього ж дня міським територіальним центром буде проведена благодійна акції до Дня інвалідів (вручення 170 харчових наборів інвалідам).

Напередодні Міжнародного Дня інвалідів - 2 грудня о 13.00 у дитячій музичній школі № 2 відбудеться концерт для дітей-інвалідів міста, а також в цей час у стаціонарному відділенні для тимчасового проживання пенсіонерів та одиноких громадян, за участю колективів художньої самодіяльності ПК ім. В.М.Сосюри, пройде концертна програма «Повір в себе».
Крім цього о 13.00 годині у міській бібліотеці-філії № 5 проходитиме відверта розмова «Жінка на чужині – жертва чи злочинець» до Міжнародного дня скасування рабства.

3 грудня о 14.00 у міській бібліотеці-філії № 3 пройде юридичний аукціон «Знаємо свої права, виконуємо свої обов’язки».

4 грудня о 12.00 у ПК ім. В.М.Сосюри розпочнеться міський фестиваль української пісні «Пісні, заспівані серцем». В цей же день о 13.00 у бібліотеці ПК ім. В.І.Леніна пройде бесіда «Пам’ять навіки», присвячена Голодомору 1932-1933 років на Україні, а також о 14.00 у центральній міській бібліотеці відбудеться усний журнал «Обери життя» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та у міській бібліотеці-філії №4 – літературно-музична композиція «Сину мій…» до Дня збройних сил України.

5 грудня у міській бібліотеці-філії № 9 відкриється виставка «Життя віддане рідному слову», присвячена 175-річниці народження М.Вовчок.

6 грудня о 9.00 у спортивній залі ПТУ № 2 проходитиме турнір з міні-футболу серед трудових колективів м. Лисичанська, а о 9.30 на стадіоні «Шахтар» розпочнеться відкрита першість ДЮСШ з футболу. Цього ж дня о 14.00 у ПК ім. В.І.Леніна пройде творчий вечір народної хорової капели ім. Є.Мануйлова

7 грудня о 9.30 на стадіоні «Шахтар» продовжиться першість ДЮСШ з футболу.