Міський голова Сергій Шилін зустрівся з народними депутатами України Максимом Ткаченком та Русланом Горбенком

Проблематику підприємства ЛКСП «Лисичанськводоканал» обговорили сьогодні, 26 червня, під час зустрічі міського голови Сергія Шиліна з народними депутатами України Максимом Ткаченком та Русланом Горбенком.

У заході також взяли участь керуючий справами (секретар) виконкому Лисичанської міської ради Олександр Савченко, депутатка міської ради Юлія Курінна, представники ЛКСП «Лисичанськводоканал» на чолі з директором Наталією Кравченко, помічники народних депутатів.

Окреслюючи ситуацію, очільник міста Сергій Шилін наголосив, що застарілі системи водопостачання та водовідведення ЛКСП «Лисичанськводоканал» передбачають наявність в місті великих підприємств, які не працюють. Саме тому ключовою проблемою водоканалу є енерговитратність, а також несучасне обладнання, яке при частому відключенні електроенергії загрожує місту великою аварійністю.

Окрему увагу Сергій Іванович звернув на проблему відносин підприємства Лисичанськводоканал з постачальником електроенергії та великою заборгованістю підприємства перед ними.

Уважно вислухавши, народний депутат України Максимом Ткаченко запропонував викласти проблематику у зверненні, після чого його команда долучиться до вирішення питання.