У Лисичанську відбулось чергове засідання експертної комісії архівного відділу

Сьогодні, 19 червня, в архівному відділі Лисичанської міської ради відбулося чергове засідання експертної комісії архівного відділу.

Під час засідання експертною комісією було розглянуто та схвалено номенклатури справ: відділу охорони здоров’я Лисичанської міської ради, комунального закладу «Лисичанська загальноосвітня школа I-III ступенів

№5 Лисичанської міської ради Луганської області»; описи справ з кадрових питань (особового складу) та тривалого зберігання: КНП Лисичанської міської ради Луганської області «Центр первинної санітарно-медичної допомоги №1», Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради.

 

Також було прийнято рішення про схвалення акту про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду, КНП Лисичанської міської ради Луганської області «Центр первинної санітарно-медичної допомоги №1».

Окрім того, схвалено положення про експертну комісію та архів Комунального закладу «Лисичанська загальноосвітня школа I-III ступенів №5 Лисичанської міської ради Луганської області».

Начальник архівного відділу Лисичанської міської ради Олена Гайдук