Відбулось засідання міської комісії з питань надання соціальних послуг

17 червня в Лисичанській міській раді під головуванням заступника міського голови Максима Головньова відбулося засідання міської комісії з питань надання безоплатних соціальних послуг та соціальних послуг із встановленням диференційованої плати.

Під час засідання комісії було розглянуто 11 заяв від осіб похилого віку та осіб з інвалідністю про надання соціальних послуг у відділенні соціальної допомоги вдома Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Головою і членами комісії ретельно проаналізовано кожну справу заявників, які опинилися в складних життєвих обставинах, та ухвалено рішення щодо надання послуги догляду вдома відповідно до чинного законодавства.

На сьогодні відділення соціальної допомоги вдома надає соціально-побутові послуги 403 громадянам похилого віку, в тому числі 77 особам з інвалідністю, 8 паліативно хворим, у віці понад 90 років — 50 особам. Відповідно до законодавства послуги надаються отримувачам за рахунок бюджетних коштів; з установленням диференційованої плати залежно від доходу отримувача соціальних послуг; за рахунок отримувача соціальних послуг або третіх осіб.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)