Засідання чергової 79-ї сесії відбулося у міській раді

Сьогодні, 28 листопада, відбулось засідання чергової 79-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. У засіданні взяли участь депутати та їх помічники, Новодружеський міський голова, керівники та співробітники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

На засіданні сесії депутатською більшістю був затверджений звіт щодо виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року, внесені зміни до міського бюджету на 2019 рік та ухвалена низка питань щодо регулювання земельних відносин.

Окрім того, депутатським корпусом було введено додаткові одиниці до штатних розписів Палаців культури міста та закладів освіти; взято до відома інформацію про хід виконання Міської програми розвитку молодіжного центру «Дружба» на 2019 р., внесено зміни до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2019 рік, до штатного розпису Комунального закладу «Лисичанська міська дитячо-юнацька спортивна школа», до структури виконавчих органів міської ради, до списку присяжних та до рішення про Госпітальну раду Лисичанської міської ради тощо.

Також під час роботи сесії депутати затвердили низку міських програм: Комплексна міська програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів їх сімей та Комплексна міська програма соціального захисту населення міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля на 2020-2022 роки, Програма з підготовки та проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2020 рік, Програма розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Лисичанська на 2020 рік, План діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».