Засідання виконкому відбулось в Лисичанську

DSC09446Вчора, 18 червня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Андрія Шальнєва.

Під час засідання було розглянуто питання про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Про організацію роботи з надання житлових субсидій в опалювальний період 2018-2019 років доповіла заступник начальника УПСЗН Лисичанської міської ради Вікторія Яковлєва (детальна інформація додається). Інформацію було взято до відома та вирішено продовжити роботу в цьому напрямку.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт доповіла про хід виконання Програми реалізації державної молодіжної та сімейної політики на території міста на 2016-2020 роки (додається). Інформацію було взято до відома та вирішено зобов’язати управління, служби та відділи міської ради, які залучені до реалізації зазначеної Програми, забезпечити організацію виконання вказаних у Програмі заходів.

Також члени виконавчого комітету виділили кошти на проведення загальноміських святкових та культурно-освітніх заходів, присвячених Дню молоді та Дню Конституції України, додаткові кошти на участь у V Міжнародному благодійному фестивалі казок «KAZ.KAR.» та на участь в обласному фестивалі; прийняли рішення про видалення аварійних дерев та про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля.

Окрім того, присутні погодили проект Програми про надання одноразової цільової грошової допомоги малозабезпеченим громадянам, квартири яких були відключені від мереж централізованого теплопостачання у зв’язку з закриттям котельні «Вугільна», на придбання котлів індивідуального опалення; та погодили внесення змін в розділи 4 та 6 Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території м. Лисичанська на 2017 — 2020 роки; у зв’язку з кадровими змінами внесли зміни до складу низки міських комісій тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

 

 

 

 

 

Вложения:
Скачать этот файл (Dodatok_1.doc)Dodatok_1.doc[Про організацію роботи з надання житлових субсидій в опалювальний період 2018-2019 років]
Скачать этот файл (Dodatok_2.docx)Dodatok_2.docx[Про хід виконання у 2018 році міської програми реалізації державної молодіжної та сімейної політики на території міста Лисичанськ на 2016-2020 роки]