У міській раді пройшло засідання позачергової 58-ї сесії

Сьогодні, 12 лютого, відбулось засідання позачергової 58-ї сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням секретаря міської ради Едуарда Щеглакова. В роботі сесії взяли участь депутати, керівники і співробітники структурних підрозділів міської ради, ЗМІ.

На розгляд депутатів міським головою було повторно винесене прийняте 31.01.2019 року міською радою рішення «Про скорочення чисельності працівників Лисичанської міської ради та її виконавчих органів та внесення змін до структури виконавчих органів». Депутати не погодились із зупиненням міським головою зазначеного рішення, яке набрало чинності 01.02.2019 року після його підписання й оприлюднення, та вирішили звернутись до суду з позовом до міського голови Сергія Шиліна про визнання протиправним та скасування розпорядження Лисичанського міського голови від 04.02.2019 року № 65 «Про зупинення рішення 57 сесії міської ради 7 скликання від 31.01.2019 р. № 57/898 «Про скорочення чисельності працівників Лисичанської міської ради та її виконавчих органів та внесення змін до структури виконавчих органів».

Окрім того, депутати прийняли рішення звернутися до суду з позовом до міського голови Сергія Шиліна про відшкодування матеріальної шкоди, завданої територіальній громаді незаконними рішеннями міського голови.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування» — «Рішення сесій міської ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».