В Лисичанську пройшло чергове засідання виконавчого комітету

Вчора, 3 жовтня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про опіку та піклування та про розподіл житлової площі. Також члени виконкому заслухали та взяли до відома доповідь завідувача трудовим архівом Інни Соловей про виконання трудовим архівом власних повноважень виконавчих органів місцевих рад.

Окрім того, заслухали та взяли до відома інформацію начальника управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі житлово-комунального господарства Віталія Саханя щодо підготовки та початку опалювального сезону 2017-2018 років у м.м. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля та погодили інвестиційну програму КП «Лисичанськтепломережа» на 2017 рік.

Членами виконкому було прийнято рішення розпочати опалювальний сезон з 16 жовтня поточного року.

Також, члени виконавчого комітету розглянули та затвердили акти комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам у межах міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, надали одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст, виділили кошти на проведення загальноміських заходів тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».