У Лисичанську відбулось засідання чергової 32-ї сесії

Вчора, 22 червня, в Лисичанську відбулось засідання чергової 32-ї сесії Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міський голова Привілля, керівники та співробітники державних органів влади, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації .

Під час пленарного засідання були внесені зміни до міського бюджету на 2017 рік, до Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2017 рік та до складу постійних комісій Лисичанської міської ради сьомого скликання. Також депутати прийняли ряд рішень про регулювання земельних відносин.

На сесії було заслухано та прийнято до відома інформацію про підсумки роботи комунальних підприємств та установ м. Лисичанська в опалювальний період 2016 — 2017 р., а також затверджені заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 р.

Під час засідання сесії депутати прийняли рішення про створення Госпітальної ради Лисичанського госпітального округу, затвердили у новій редакції Регламент виконавчого комітету Лисичанської міської ради, виділили кошти на фінансову підтримку КП ЛМР «Електроавтотранс», встановили додаткові пільгові умови оплати за харчування дітей та проголосували за організацію безкоштовного харчування для дітей з сімей учасників бойових дій в зоні АТО.

Окрім того, депутати одноголосно підтримали звернення ГО «Ветерани Чорнобиля м. Лисичанська» до Кабінету Міністрів України стосовно проекту закону, що обмежує соціальні пільги чорнобильців.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органы власти» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».