У Лисичанську пройшло чергове засідання виконкому

Сьогодні, 20 червня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі та про опіку та піклування.

Виконавчий комітет заслухав та прийняв до відома інформацію про хід реалізації програми житлових субсидій в опалювальний період 2016-2017 р., про стан архівної справи в установах, організаціях та на підприємствах м. Лисичанська, розглянув та рекомендував для розгляду на черговій сесії міську програму «Мистецька освіта Луганщини» на 2017-2019 роки.

Також під час засідання виконкому були затверджені акти санітарно-технічного стану будинків, акти комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам у межах міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, внесені зміни до складу низки міських комісій у зв’язку із кадровими змінами та до Положення про міську комісію з призначення всіх видів соціальної допомоги.

Окрім того, члени виконавчого комітету ухвалили рішення про видалення аварійних дерев, погодили проведення гастролей цирку-шапіто «Кобзов» та надали дозвіл на розміщення рекламної конструкції.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».