У Лисичанську відбулось позачергове засідання сесії

Сьогодні, 19 червня, відбулось засідання позачергової 31-ї сесії Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна.

В роботі сесії взяли участь 21 депутат (20 депутатів фракції «Опозиційний блок» та 1 позафракційний депутат). Депутати фракцій «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та Радикальної партії на пленарному засіданні були відсутні.

Рішенням сесії були внесені зміни до міського бюджету на 2017 рік, а саме виділено 1 191 200 грн. як співфінансування на реалізацію проекту з капітального ремонту дороги по вулиці Карла Маркса. Цей проект є переможцем регіонального конкурсного відбору проектів, що можуть фінансуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році. Загальна вартість реалізації проекту становить 11 млн. 912 тис. грн. Обов’язковою умовою фінансування проектів з ДФРР є співфінансування з місцевого бюджету у розмірі 10 %.

З рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».