Анонс культурних та спортивних заходів з 19 по 25 жовтня

21 жовтня о 15.00 ПК ім. В.М.Сосюри запрошує на тематичний вечір «А серце пам’ятає кожен бій!», присвячений Дню визволення України від фашистських загарбників, а о 16.00  Новодружеська дитяча школа мистецтв - на концерт лауреата Міжнародних конкурсів, старшого викладача Луганського Державного інституту культури і мистецтв Михайла Тищенка (гітара).

22 жовтня о 13.15 пройде бесіда «Пам’ять про голодні роки» з циклу заходів «Великі жертви твої, Україно» на базі ЗОШ № 2, а о 14.30 у бібліотеці-філії № 9 – вечір-реквієм «Дзвони людської пам’яті» до Дня пам’яті жертв голодомору в Україні. Цього ж дня відкриється тематична полиця «Трагічна сторінка в історії України» у бібліотеці-філії № 5.

23 жовтня до 65-річниці визволення України від фашистських загарбників о 14.00 у Лисичанському міському краєзнавчому музеї розпочнеться науково-практична конференція «Визволення України від фашистських загарбників: історична правда та міфи», а о 16.00 у ПК ім. В.М.Сосюри – концерт «Безсмертний подвиг їх високий».

23 та 24 жовтня на стадіоні «Шахтар» проходитиме Кубок з міні-футболу серед команд трудових колективів міста.
Крім того, з 19 по 22 жовтня команда м. Лисичанська візьме участь у Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби пам’яті Гаріяна (м. Київ), а 23 жовтня – у Кубку області з греко-римської боротьби (м. Луганськ).