Анонс культурних та спортивних заходів з 01 по 06 березня

01 березня о 9.30 розпочнеться 2-й тур обласного огляду-конкурсу індивідуальної виконавчої майстерності учнів шкіл естетичного виховання на базі Лисичанської дитячої музичної школи (ДМШ) № 2, о 12.00 — музично-розважальна програма «Запрошуємо на млинці» у центральній міській бібліотеці, а о 13.00 — зустріч поколінь учбової молоді міста з ветеранами освіти у центрі по роботі зі школярами та молоддю.

Цього ж дня почне роботу тематична виставка робіт «Квіти для мам» учнів художнього відділення у Лисичанській дитячій школі мистецтв (ДШМ) № 1.

02 березня о 9.30 команда ЗОШ № 4 м. Лисичанська візьме участь у зональному фестивалі КВК (м. Сєвєродонецьк), о 10.00 у територіальному центрі соціального обслуговування розпочнеться конкурс печених виробів «Где блины, там и масленица...» для підопічних центру.

04 березня до Міжнародного жіночого дня 8 Березня у місті пройде низка святкових заходів, а саме: о 14.00 — концерт у Привільській ДШМ, о 17.00 — концерт «Нашим мамам» у Лисичанській ДМШ № 2 та святковий концерт «Нет прекраснее на земле наших женщин...» у територіальному центрі обслуговування. Також розпочне роботу виставка-конкурс «Образи рідних матусь» учнів образотворчого відділення Привільської ДШМ.

Крім того, цього дня відбудеться 1-й тур обласного конкурсу художньої творчості учнів художніх шкіл і художніх відділень шкіл мистецтв «Кольори рідного краю» та виставка робіт вишивальниць, підопічних територіального центру та робіт учнів Привільської школи мистецтв.

05 березня об 11.00 Новодружеська ДШМ запрошує на концерт до Міжнародного жіночого дня, а о 12.00 центральна міська бібліотека на літературно-музичний вечір «А жінка в світ приходить для любові». О 20.00 — вечір відпочинку для молоді у ПК ім. В.М. Сосюри.

06 березня о 13.00 розпочнеться концертна програма «Милим жінкам присвячується» у меморіальному музеї В.М. Сосюри ПК ім. В.М.Сосюри, а о 20.00 — вечір відпочинку для молоді у ПК ім. В.М. Сосюри.