До уваги керівників підприємств міста Лисичанська!

Торгово-промислова палата України за підтримки Посольства Королівства Норвегія в Україні 26 травня 2009 р. проводить ІІІ Міжнародний інвестиційний форум «Seed Forum Kyiv».
На форумі особлива увага приділятиметься спільним проектам у таких сферах, як альтернативна енергетика, комп’ютерне забезпечення навчання, системи безпеки, нові розробки в гральному он-лайн бізнесі, сучасні розробки в медицині тв. інших.
Участь у зазначеному заході надає можливість ознайомитись з представниками наукових парків, ділових кіл та державних установ Норвегії, Великої Британії, Швеції та інших країн Європи, дослідити пріоритетні напрями реалізації міжнародних проектів, в яких заінтересовані інвестори, отримати інформацію щодо можливостей виходу на зовнішні ринки.
Крім цього, Посольство Королівства Норвегія в Україні організовує вечірній прийом для учасників форуму.
Адреса та місце проведення заходу: Великий конференц-зал Торгово-промислової палати України, м. Київ, вул.. Велика Житомирська, 33, 4-й поверх.
У разі зацікавленості в участі у форумі, необхідно надати заявки у довільній формі, на адресу Представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва у Луганській області в термін до 22 травня 2009 р. на адресу Представництва м. Луганськ, вул. Кірова 30 або електронною поштою на адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . '; document.write(''); document.write(addy_text35091); document.write('<\/a>'); //-->\n Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.