Управління освіти оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської територіальної громади Луганської області»

Управління освіти Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської територіальної громади Луганської області».

Місцезнаходження комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської територіальної громади Луганської області»: вул. Докучаєва, 7, м. Лисичанськ, Луганська область.

Найменування посади та умови оплати праці

Директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської територіальної громади Луганської області».

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», інших документів згідно з чинним законодавством.

 

Кваліфікаційні вимоги до директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської територіальної громади Луганської області» відповідно до Положення про інклюзивно-ресурсний центр

Посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської територіальної громади Луганської області» може обіймати особа, яка має вищу освіту ступеня магістра за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія»), або «Психологія» («Практична психологія») та стаж роботи не менше п’яти років за фахом.

Перелік, кінцевий строк і місце подання документів для участі в конкурсі

Особа, яка претендує на заняття вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської територіальної громади Луганської області», подає такі документи:

  • копія паспорта громадянина України;
  • письмова заява про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • письмова згода на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • копія трудової книжки;
  • копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою), або поштою, до конкурсної комісії по 16 серпня 2021 року включно.

Прийом документів здійснюється з 08.00 до 17.00 в управлінні освіти Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62, приймальня начальника управління освіти.

Конкурс відбудеться 26 серпня 2021 року у приміщенні комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Лисичанської міської територіальної громади Луганської області».

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

Особа, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсу: Лагдан Наталія Володимирівна

тел. 0954290097

Управління освіти Лисичанської міської ВЦА