Щодо проведення конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою

Управління власності Лисичанської міської ради інформує про проведення конкурсу з відбору виконавців робіт із землеустрою.

Мета проведення робітпроведення інвентаризації земельних ділянок за технічною документацією із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на виконання заходів Програми розвитку земельних відносин м. Лисичанська Луганської області на 2018-2020 роки.

Дані про об’єкт із землеустрою: категорія землі – землі житлової та громадської забудови, код КВЦПЗ – 03.01. для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.

Об’єктами інвентаризації є земельні ділянки на яких розташовані об’єкти комунальної власності:

- адміністративна будівля з гаражами за адресою: Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Штейгерська, 8, орієнтовною площею 0,1335 га;

- адміністративна будівля за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім. Д.І. Менделєєва, 53, орієнтовною площею 0,0941 га;

- адміністративна будівля за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім. Д.І. Менделєєва, 49, орієнтовною площею 0,0923 га.

Орієнтований загальний розмір земельних ділянок 0,3199 га (0,1335 га, 0,0941 га та 0,0923 га).

Конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою буде здійснюватися відповідно до «Тимчасових правил проведення конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою» затверджених наказом по управлінню власності від 04.06.2019 N 94.

Умови конкурсу:

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка "На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою" із зазначенням назви об'єкта та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс:

- заява про участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою;

- копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті;

- копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);

- копії документів, що підтверджують відповідність претендента вимогам, встановленим чинним законодавством до виконавців робіт із землеустрою;

- письмова інформація претендента про його досвід роботи (за наявності);

- проект завдання на виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт;

- згода на обробку персональних даних - для фізичних осіб - підприємців - претендентів на участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою.

Вартість виконання робіт у конкурсній пропозиції наводиться з урахуванням податку на додану вартість, а строк виконання робіт зазначається в календарних днях.

Останній день прийняття документів 08.01.2020 р.

Конкурс відбудеться 16.01.2020 р. в управлінні власності Лисичанської міської ради о 10.00 за адресою: м. Лисичанськ, вул. Штейгерська (колишня Радянська), 31. Телефон для довідок 7-35-86.

Управління власності Лисичанської міської ради