Запрошуємо долучитися до розроблення та формування каталогу "Зроблено в Україні: виробники Луганської області"

До уваги суб’єктів господарювання Лисичанської міської територіальної громади!

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації з метою підтримки товаровиробників Луганщини ініційовано розроблення та формування каталогу «Зроблено в Україні: виробники Луганської області».

Платформа «Зроблено в Україні» - це потужний крок з боку держави в плані допомоги бізнесу з виходом на нові закордонні ринки, а також можливість покращення бізнес-клімату в Україні. Кожен українець має змінити свої споживчі звички та звертати увагу, де вироблений продукт, надаючи перевагу українському, місцевому товаровиробнику. Каталог покликаний надати замовникам інформацію про наявних регіональних товаровиробників і сприяти збільшенню попиту на товари, вироблені підприємствами Луганщини.

Просимо долучитися до формування Каталогу шляхом заповнення анкети (http://surl.li/tcwcem (приклад заповнення http://surl.li/gjrcpq) з метою збору пропозиції від бізнесу, надіславши її до 22.07.2024 на Email: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.