Конкурс грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств

В рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру на Сході України за фінансової підтримки Європейського Союзу розпочинається грантова програма (далі — Програма) для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на підконтрольних Уряду України територіях Луганської, Донецької та Запорізької областей на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств.

Мета Програми — зміцнення потенціалу і підвищення підприємницької активності внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення.

Грантова підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проектів у таких секторах економіки: виготовлення кераміки, текстильна промисловість, харчова промисловість, індустрія гостинності (готельно-ресторанний бізнес та туризм), зернові та олійні культури, м’ясо-молочна продукція, домашня птиця і яйця. Грант повинен бути спрямований на закупівлю обладнання, на розширення виробництва тощо.

Максимальна сума одного гранту: до 6500 євро у гривневому еквіваленті. Сума гранту становить 75% вартості проекту, 25% повинні бути власним внеском підприємця.

Для участі в конкурсі бажаючі повинні подати заявку і бізнес-план до Творчого центру ТЦК на е-mail: ссс@ссс.kіеv.uа

Кінцевий термін подання заявок до 23:59 (за київським часом) 1 жовтня 2019 року.

Для отримання додаткової інформації щодо умов конкурсу та процедури подачі заявок просимо звертатися до Творчого центру ТЦК за електронною поштою: іnfo@ссс.kіеv.uа або за телефоном 0 (800) 406 411.

Крім того, в кожній цільовій області будуть проведені інформаційні заходи щодо роз’яснення умов конкурсу. Графік інформаційних заходів та їх кураторів можна знайти за посиланням: http://www.ccc-tck.org.ua/news/112/

Департамент економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму Луганської облдержадміністрації