ІХ Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо-2019»

З 5 по 7 листопада 2019 року на території Міжнародного виставкового центру (МВК, м. Київ, Броварський проект, 15, метро «лівобережна) проходитиме ІХ Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо-2019».

Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо» — це майданчик для презентації новинок будівельного сектору для споруд виробничого, житлового, соціального, сільськогосподарського призначення: сучасних технологій проектних, будівельних, ремонтних, дизайнерських робіт, матеріалів, конструкцій, обладнання, техніки.

Запрошуємо суб’єктів господарювання м. Лисичанськ взяти участь у ІХ Спеціалізованій виставці «ЄвроБудЕкспо-2019», що сприятиме просуванню продукції Вашої компанії як в Україні, так і за її межами, зміцненню стійких партнерських відносин, а також розширенню нових бізнес-горизонтів.

За довідками щодо участі у виставці, просимо звертатися до ТОВ «Міжнародний виставковий центр»: Броварський проект, 15, м. Київ, 02002, тел./факс: (044) 201-11-68, 201-11-59, е-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , сайт http://www.iec-expo.com.ua.

Відділ економіки Лисичанської міської ради