До уваги суб'єктів господарювання!

У період з 20 жовтня 2020 року по 10 квітня 2021 року в м. Дубай (Об’єднані Арабські Емірати) заплановано проведення Всесвітньої виставки «Експо-2020», яка стане найбільшою подією у світі, основною темою якої визначено «Об’єднуючи Розум, Створюємо Майбутнє».

Виставка буде присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин для розвитку інновацій і нових ідей для створення кращого майбутнього.

В цьому контексті організаторами Всесвітньої виставки «Експо-2020» було анонсовано програму «Expo-Live», якою передбачено проведення конкурсів на надання грантів, що будуть виділятися для фінансування інноваційних рішень і винаходів, які поліпшують якість життя і мають суспільну цінність.

Програма «Expo-Live» передбачає надання грантового фінансування переможцям конкурсу у розмірі до 100 тис. дол. США для розвитку та підтримки проектів малих та середніх підприємств, стартапів і перспективних початківців з усього світу.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті виставки: https://www.expo2020dubai.ae/en/Expo-Live/Innovation, або звернутись за адресою електронної пошти: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Управління економіки Лисичанської міської ради