У Луганську відбудеться семінар з розробки інвестиційних проектів для представників малого та середнього бізнесу

До уваги керівників підприємств, установ і організацій!

Проект Агентства США з міжнародного розвитку "Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність" (ЛІНК) передбачає проведення для представників бізнесу міст Луганська, Лисичанська, Рубіжне, Сєвєродонецька, Стаханова, Брянки, Алчевська та Кремінського району семінару з питань розробки інвестиційних проектів з урахуванням інтересів міжнародних інвесторів «ПОШУК ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ».

Проект міжнародної технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність" (ЛІНК) має на меті надання прогресивним територіальним громадам допомоги, спрямованої на значне зростання інвестицій та нових робочих місць. Діяльність проекту відбувається у тісній співпраці з органами влади, місцевими підприємствами та потенційними інвесторами.

Семінар планується провести 29 квітня 2010 року у місті Луганську за участі головного радника з питань стратегічного планування та економічного розвитку Кімонікс Інтернешнл проекту ЛІНК Анатолія Соловйова та міжнародного експерта проекту ЛІНК Кена Накбара.

Час проведення семінару з 14:00 по 18:00.

Зацікавленим особам пропонуємо взяти участь у навчальному курсі з розробки інвестиційних проектів.

Кількість осіб що візьме участь у зазначеному заході обмежена.

Запис бажаючих ввійти до складу делегації від міста Лисичанськ ведеться за телефоном у Лисичанську: 4-67-00.

Телефон для довідок: +38 (050) 2814568 - консультант проекту ЛІНК Наталія Бойко.

Начальник відділу підтримки муніципальних проектів

та інвестицій управління економіки С.Л. Вихрицький