Київська ТПП інформує про можливість участі підприємств у міжнародних програмах

З метою стимулювання експорту та розширення послуг для підприємців, Київська торгово-промислова палата (ТПП) інформує про можливість участі підприємств у міжнародній Австрійській програмі партнерства «Україна-Австрія: експорт у країні ЄС» із стажуванням у Відні.

Програма включає: навчання у м. Києві з австрійськими експертами (3 модулі, тестування та диплом), з перекладом та матеріалами; сприяння пошуку партнерів; розробку індивідуальної програми візиту до Відня.

Також, Київська ТПП є офіційним представником Служби старших експертів (SES, Бонн), яка надає експертну допомогу в усьому світі з метою сприяння співпраці та розвитку. Підприємства можуть запросити для вирішення певних технологічних або комерційних завдань досвідченого німецького експерта, який буде працювати на підприємстві від трьох тижнів до декількох місяців на добровільній та безоплатній основі.

Координатор програми: Леся Засульська (тел./факс (044)235-82-96, електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ).

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті Центру бізнес-освіти Київської ТПП http://training-center.kiev.ua.

Управління економіки Лисичанської міської ради