Запрошуємо взяти участь в міжнародній виставці із садівництва, квітів та рослин "EXPO 2016 Antalya" у м. Анталія (Турецька Республіка)

За інформацією Посольства України в Турецькій Республіці, у період з 23 квітня по 30 жовтня 2016 року у м. Анталія (Турецька Республіка) планується проведення міжнародної виставки із садівництва, квітів та рослин «EXPO 2016 Antalya».

Тематика виставки — «Квіти та діти», філософія — «Зелений світ для майбутніх поколінь», салоган заходу — «Озеленити майбутнє». У рамках зазначеного заходу розглядатимуться наступні підтеми: «історія», «біорізноманітність», «стійкий розвиток» та «зелені міста».

Очікується, що зазначена виставка буде одним з найбільших заходів у світі на визначену тематику з приблизною кількістю відвідувачів близько 8 млн. осіб. Виставка підтримується на державному рівні. Інформація щодо виставки, буклет заходу та його специфікація додаються.

Більш детальну інформацію можна отримати за тел.: + 90 242 242 3976; та на сайті: www.expo2016antalya.org.tr.

Зацікавленим звертатись до управління економіки Лисичанської міської ради за тел. (06451) 72600, ел.адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.