Запрошуємо взяти участь у ІІ Китайській міжнародній логістичній виставці "Новий Шовковий Шлях, нові можливості"

За інформацією Посольства України в Китайській Народній Республіці, у період з 6 по 8 листопада 2015 року у м. Чунцін (КНР) проходитиме друга Китайська міжнародна логістична виставка «Новий Шовковий Шлях, нові можливості».

Виставка організовується за сприяння Китайського комітету сприяння міжнародній торгівлі (ССРІТ) та муніципального уряду м.Чунцін.

Участь українських компаній у зазначеному заході надасть можливість презентувати широкому колу відвідувачів можливості та потенціал України в інфраструктурній та логістичній сферах, ознайомитися з аналогічними проектами іноземних учасників виставки, а також встановити безпосередні контакти з китайськими партнерами та провести бізнес-консультації щодо започаткування та налагодження співпраці в цій сфері.

Більш детальну інформацію можна отримати за тел.: + 86 (10) 6532 63 59, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Зацікавленим звертатись до управління економіки Лисичанської міської ради за тел. (06451) 72600, ел.адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.