Запрошуємо взяти участь у V Міжнародній виставці сільськогосподарської продукції "Agri-Products and New Technologies 2015"

За інформацією Посольства України в Грузії, у період з 16 по 18 жовтня 2015 року у м. Батумі (Грузія) відбудеться п’ята Міжнародна виставка сільськогосподарської продукції «Agri-Products and New Technologies 2015».

Організатор виставки — компанія «Geonet Expo».

Участь українських компаній у зазначеному заході надасть можливість презентувати широкому колу відвідувачів можливості та потенціал України в сільськогосподарській сфері, а також налагодити прямі контакти з діловими колами Грузії з метою розширення торговельно-економічного співробітництва між Україною та Грузією.

Більш детальну інформацію можна отримати за тел.: + 995 597 46 88 56, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та на сайті за адресою: http://www.geonetexpo.ge/.

Зацікавленим звертатись до управління економіки Лисичанської міської ради за тел. (06451) 72600, ел.адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .