4 квітня в Лисичанську відбувся загальноміський суботник

Згідно Указу Президента України «Про проведення єдиного Дня довкілля», відповідного розпорядження голови Луганської облдержадміністрації та рішення виконавчого комітету міської ради, з метою приведення території міста Лисичанська до належного санітарного стану та підготовки до пасхальних і травневих свят, в місті проводиться постійна робота з благоустрою території. Так, 4 квітня в Лисичанську відбувся загальноміський суботник, в якому прийняли участь близько 9 тис. чол., у т.ч.: керівництво міста, трудові колективи підприємств, установ та організацій усіх форм власності, депутати міської ради, працівники виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, закладів освіти та охорони здоров’я, учнівська молодь, представники козацтва, мешканці міста, ЗМІ.
Під час суботнику було прибрано близько 100 тис. кв. м. території, висаджено 401 дерево та 26 кущів, вивезено 282 м. куб. сміття, очищено 30,1 км. обочин доріг, побілено 14 км. бордюр, 377 дерев та 140 висотних опор ліній електропередач. Крім того, пофарбовано більш ніж 2,5 тис. кв. м. та поштукатурено 730 кв. м. цоколів будівель. Під час робіт були задіяні 25 одиниць спецтехніки.
Після закінчення робіт всі учасники суботнику мали можливість відвідати гарячу польову кашу, якою пригостила міська організація ПР. Подібні заходи з упорядження придомової території цього дня проводились і мешканцями міста.
У рамках заходів з упорядження міста Лисичанська також заплановано приведення до належного стану фасадних частин будівель, турнікетів та огороджень, території біля братських могил та місць поховань. Традиційно, щотижнево, в місті проводяться «чисті п'ятниці» з упорядження території, закріпленої за підприємствами, установами та організаціями міста. Наступний загальноміський суботник заплановано провести 11 квітня п.р.



Фотоматериалы с данного мероприятия смотрите <<здесь>>