Таланти багатодітної родини

26 березня в Луганську відбувся обласний конкурс «Таланти багатодітної родини», ініційований Луганським регіональним Союзом жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України». Даний захід був підтриманий управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, а також відділом у справах сім’ї та молоді Лисичанської міської ради. Про це повідомляють спеціалісти відділу.

Конкурс проводився з метою активізування роботи з багатодітними сім’ями, виявлення талановитих дітей, сприяння подальшому розвитку талановитих дітей з цих сімей.

Лисичанськ представляли вихованці Привільнянської дитячої школи мистецтв, діти з багатодітних сімей: Галас Мирослава, Кучеренко Микола, Реука Катерина, Реука Ольга, Кучеренко Юрій, Павлов Дмитро та випускник Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 Погреба В’ячеслав (на фото).

За результатами конкурсу дипломами за багатогранність таланту в номінації «Музичне виконання» та спеціальний приз журі за оригінальність витвору в номінації «Образотворче мистецтво» були нагороджені Кучеренко Микола та Кучеренко Юрій, учні Привільської ДШМ. А Погреба В’ячеслав нагороджений дипломом за зайняте 1-е місце в номінації «Музичне виконання». Крім того, від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації діти-переможці отримали путівки до Міжнародного дитячого центру «Артек». Слід зауважити, що В’ячеслав вже дворазовий переможець цього конкурсу, у 2008 році він також став переможцем і був відзначений путівкою до «Артеку».