Анонс культурних заходів запланованих на тиждень

14 квітня о 14.00 годині розпочнеться тематичний вечір «Колокола пам’яті», присвячений визволенню громадян з фашистських концтаборів у музеї бойової та трудової слави Лисичанського скляного заводу в ПК ім. В.М. Сосюри.
Цього ж дня почне працювати виставка творчих робіт вихованців дитячих дошкільних закладів міста «Красується писаночка» в Лисичанському міському краєзнавчому музеї, а також виставка декоративно-прикладного мистецтва керівника гуртка «Народні ремесла» СЮТ - Лариси Лисицької, «Пасхальні передзвони».

15 квітня на 10.00 годину заплановано театралізоване дійство «Весна тепло своє дарує, Великдень світлий нам звітує», за участю вихованців дошкільних закладів міста в Лисичанському міському краєзнавчому музеї.
Крім цього почне працювати виставка-реквієм «Незагойна рана – Чорнобиль» у центральній бібліотеці, а також книжкова виставка «Чорнобиль - горе і біль» в міській бібліотеці-філії №6.

16 квітня о 14.00 годині пройде народознавча година «Здолавши віками карбований час, пробилася писанка нині до нас» у дитячій бібліотеці №1, а на 14.00 годину заплановане християнське свято «Вітаємо з Великоднем» у літературно-музичній вітальні ПК ім. В.І. Леніна.

17 квітня о 12.00 годині розпочнеться міський конкурс молодих поетів та прозаїків «Проба пера» у центральній бібліотеці, а о 13.00 – історична година «Степан Бандера – людина і міф», до 100-річчя з дня народження в літературно-музичній вітальні ПК ім. В.М. Сосюри.

18 квітня о 12.00 почнеться усний журнал «Проблеми дотримання прав жінок на освіту в Україну» у центральній бібліотеці.
Цього ж дня в 20.00 – вечір відпочинку для молоді у ПК ім. В.М.Сосюри.

19 квітня о 20.00 годині – вечір відпочинку для молоді у ПК ім. В.М.Сосюри.