У міській раді пройшло чергове засідання виконкому

Сьогодні, 2 липня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Андрія Шальнєва.

Під час засідання було розглянуто питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Також члени виконавчого комітету ухвалили рішення про організацію проведення громадських робіт, про влаштування недієздатної особи до психоневрологічного інтернату, затвердили міський план заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року, скасували подовжений режим роботи кафе «Любимый» та закусочної за адресою м. Лисичанськ, вул. ім. І. Сікорського, 30 у зв’язку із закриттям підприємницької діяльності, виділили кошти на проведення заходів, присвячених Дню звільнення міста від незаконних збройних формувань тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».