Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта (інформація від 29.10.2021)

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту — проєкт розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації «Про затвердження переліку платних послуг та встановлення тарифів на платні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством Лисичанської міської ради Луганської області «Лисичанська багатопрофільна лікарня».

Відповідно до ст.9, 13, 21 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою публічного громадського обговорення, вдосконалення проєкту розпорядження, врахування інтересів суб’єктів господарювання та громадськості, Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта –проєкт розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації «Про затвердження переліку платних послуг та встановлення тарифів на платні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством Лисичанської міської ради Луганської області «Лисичанська багатопрофільна лікарня» і аналіз його регуляторного впливу.

Основною метою прийняття регуляторного акту є:

підвищення рівня якості медичного обслуговування населення Лисичанської територіальної громади, шляхом розширення переліку медичних послуг, відшкодування обґрунтованих витрат медичного закладу на виконання послуг поза межами пакетів медичних послуг, які оплачуються Національною службою здоров’я України.

Головний розробник проєкту розпорядження: Відділ охорони здоров’я Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації, розробник - КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня».

Проєкт розпорядження розміщений в мережі Інтернет за адресою: http://lis.gov.ua (в розділі Регуляторна політика — проекти регуляторних актів).

З повним текстом проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу можна також ознайомитися у розробника регуляторного акту — в КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня» щодня з 8.00 до 16.00, п’ятниця — з 8.00 до 15.00 (перерва з 12.00 до 12.30), крім суботи та неділі, за адресою: просп. Перемоги, буд. 134, м.Лисичанськ, Луганська обл. Україна, 93113, тел. (06451) 71675, 72363.

Електронна адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ,

Просимо всіх зацікавлених осіб, пропозиції та зауваження до зазначеного документу направляти в письмовому або електронному вигляді протягом 30 днів з моменту опублікування проєкту регуляторного акта до КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня» за вищевказаними адресами.