Повідомлення про оприлюднення (інформація від 27.04.2021)

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - розпорядження керівника Лисичанської міської ВЦА «Про внесення змін до рішення Лисичанської міської ради від 10.07.2017 № 33/445 «Про затвердження розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності міста Лисичанськ».

Проєкт розпорядження розроблено управлінням власності Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.

 

Проєктом регуляторного акта передбачається внести зміни до пункту 20 додатку до рішення Лисичанської міської ради від 10.07.2017 № 33/445 «Про затвердження розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності міста Лисичанськ, в частині ставки орендної плати для земель із цільовим використанням «Розміщення територій земель енергетики». Метою даного проєкту є визначення на законних підставах розміру ставок орендної плати відповідно до ринкових вимог; забезпечення соціально-економічного розвитку громади, подальшого регулювання земельних відносин, використання земельного ресурсу в інтересах територіальної громади.

Проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені 05.05.2021 на офіційному сайті Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Севєродонецького району Луганської області у розділі «регуляторна політика» за посиланням https://lis.gov.ua/regulatory-policy.html.

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного проєкту регуляторного акта. Зауваження та пропозиції надаються до управління власності Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області за адресою: вул. Штейгерська, м. Лисичанськ, Луганської області, 93100 (відділ земельних відносин); e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ; за телефоном (06451) 734339. Зауваження та пропозиції приймаються до 05.06.2021 в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).