У міській раді обговорили заходи у рамках Міської програми профілактики злочинності

Вчора, 22 березня, у Лисичанській міській раді пройшло засідання комісії з контролю за реалізацією виконання Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки (далі — Програма). Засідання відбулось під головуванням керуючого справами Олександра Савченка.

В роботі комісії взяли участь члени комісії, представники правоохоронних органів, комунальних підприємств міста та громадськості.

Голова комісії Олександр Савченко проінформував присутніх про виконання Міської програми профілактики злочинності та наголосив, що плідна взаємодія між керівництвом міста, правоохоронними органами та комунальними підприємствами житлово-комунального господарства відбувається за участю міського голови Сергія Шиліна. Заходи програми виконуються у повному обсязі та згідно затверджених термінів.

З питання безпеки дорожнього руху у Лисичанську доповіли співробітник Управління патрульної поліції в Луганській області Дмитро Ребрик, начальник Управління з виконання політики Лисичанської міської ради у сфері житлово-комунального господарства Віталій Сахань, представник КП «Лисичанський шляхрембуд» Вікторія Кобцева та директор КП «Лисичанськміськсвітло» Людмила Трабер.

За підсумками доповідей, з урахуванням пропозицій було вирішено доручити усім виконавцям Програми із забезпечення безпеки дорожнього руху злагоджено підходити до виконання заходів з нанесення необхідної дорожньої розмітки, установки та ремонту дорожніх знаків і світлофорів тощо.

Окрім того, члени комісії визначили аварійно-небезпечні ділянки у містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля для встановлення додаткових камер відеоспостереження, за підсумками обговорення було затверджено перелік місць встановлення відеокамер у 2018 році.