Послуги служби зайнятості для ВПО в гуманітарних хабах

Спільна мета щодо підтримки та допомоги у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб сприяла утворенню міцних партнерських відносин між центрами зайнятості та гуманітарними хабами.

В хабах громадянам надається не тільки юридична, психологічна, соціальна, гуманітарна допомога, а ще і роз’яснення з питань зайнятості.

Фахівці центрів зайнятості проводять консультації з переселенцями, які втратили роботу через активні бойові дії та мають намір знайти роботу за місцем свого тимчасового проживання. Інформують про актуальні вакансії, умови реєстрації в центрі зайнятості, розмір виплат матеріальної допомоги по безробіттю, професійне навчання, дистанційні форми взаємодії з клієнтами.

Спільно з громадськими організаціями та благодійними фондами спеціалісти проводять різноманітні заходи для переселенців, налагоджують співпрацю з керівниками військово-цивільних адміністрацій щодо організації тимчасових громадських робіт. Також проводяться зустрічі з роботодавцями, які звертаються за допомогою в укомплектуванні кадрів.

Гуманітарні хаби, де спеціалісти служби зайнятості ведуть прийом відвідувачів на постійній основі, розміщені у Києві, Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Львові, Одесі, Рівному, Черкасах, Чернівцях, Харкові та Хмельницькому.

Графік роботи фахівців центрів зайнятості за посиланням http://surl.li/ltlgz

Докладніше про основні програми та послуги служби зайнятості для ВПО тут https://is.gd/r9LDWT

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk

- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr