Лисичанський міський центр зайнятості та ЦРП «Студія Бізне$тарт» запрошують до участі у заходах з нагоди «Дня підприємця»

«День підприємця» відбудеться 29 серпня 2019 року у приміщенні Лисичанського міського центру зайнятості за адресою: м. Лисичанськ, вул. ім. В. Сосюри, 273:

- о 9.00 - «Від самозайнятості до приватного підприємця - зроби свій вибір сам. Секрети прибуткового бізнесу на прикладах успішних підприємців», семінар-тренінг із циклу «Як розпочати свій бізнес?» для безробітних які бажають відкрити власну справу;

- о 13.00 - «Спільні кроки служби зайнятості та бізнесу до розвитку підприємництва в місті та створення нових робочих місць», III річна Конференція ЦРП «Студія Бізне$тарт»;

- о 14.20 - «Служба зайнятості, як інструмент взаємодії підприємництва, органів місцевої влади та міжнародних організацій», соціальний діалог бізнесу, влади та представників міжнародних благодійних організацій: Програми розвитку ООН, Датської ради у справах біженців, Норвезької ради у справах біженців, з проблемних питань розвитку регіону.

За інформацією звертатися за телефонами: (06451) 7 04 06, 7 01 81