У Лисичанську ювенальні поліцейські зафіксували факт невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей

Безпека дітей залишається незміннім пріоритетом для поліцейських Луганщини. Тож, початок нового року для ювенальних поліцейських почався з активних превентивних заходів, а саме відвідання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Так, цими вихідними працівники ювенальної превенції Лисичанського відділу поліції вже зафіксували факт невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

До поліції Лисичанська звернувся 36-річний місцевий мешканець та повідомив поліцейським про те, що останнім часом з сусідньої квартири він часто чує дитячий плач та гучні розмови. Приїхавши на місце події поліцейські разом з представниками служби у справах дітей та молоді виявили у стані алкогольного сп’яніння матір 4-місячної дівчинки, яка в той час не здатна була доглядати за своєю дитиною.

Увійшовши до помешкання інспектори ювенальної превенції виявили безлад, антисанітарію, стійкий тютюновий запах. Зі слів сусідів такі гучні «посиденьки» є досить частими.

Зважаючи на обставини, матір з маленькою дитиною доправили до лікарні для обстеження немовля.

Жінку буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей».

Якщо Ви стали свідком порушення прав дитини, не залишайтеся байдужими, звертайтеся до поліції — 102.

Лисичанський відділ поліції ГУНП в Луганській області