Співробітники Лисичанського відділу поліції провели "День відкритих дверей" для школярів міста

Метою зустрічі правоохоронців із учнями випускних класів було проведення профорієнтаційної роботи та надання необхідної інформації тим, хто вирішив стати курсантами навчальних закладів системи МВС та в подальшому працювати в Національній поліції.

Заступник начальника Лисичанського відділу поліції підполковник поліції Сергій Чернишов та старший інспектор сектору кадрового забезпечення капітан поліції Ольга Дем’янчук розповіли про умови вступу до вищих навчальних закладів МВС України та про діяльність служб і підрозділів Лисичанського відділу поліції. А також продемонстрували зброю та спеціальні засоби, що перебувають на озброєнні правоохоронців.

Для вступу до вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ України на денну бюджетну (безкоштовну) форму навчання серед випускників шкіл, училищ, технікумів, а також осіб, які мають повну загальну середню освіту, віком від 17 до 25 років.

Вступ до вищих навчальних закладів МВС України проводиться тільки по направленню територіального відділу поліції. Тому, бажаючим вступити у 2018 році до вищих навчальних закладів системи МВС України необхідно звернутися до сектору кадрового забезпечення Лисичанського відділу поліції, що знаходиться за адресою: м. Лисичанськ, вул. Д.І.Менделєєва, 71, кабінет 2.

За довідками звертатися за телефонами: 7-04-63, 050-521-03-74.

Лисичанський відділ поліції ГУНП у Луганській області