Місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів

З метою стабілізації оперативної обстановки на території Луганської області, активізації роботи щодо вилучення з обігу зброї, що незаконно зберігається, розкриття злочинів, пов’язаних з використанням зброї, на території м. Лисичанська, Новодружеська та Привілля з 01 по 31 березня 2016 року проводиться «Місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів, а також вибухових матеріалів».

Нагадуємо, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів і вибухівки — це злочин, за який законом передбачена кримінальна відповідальність за статтею 263 КК України.

Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, газової, холодної зброї та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Пам’ятайте! Незареєстрована зброя — це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які трапляються з громадянами та їх дітьми.

І на останок: переконливе прохання до громадян, які мають відомості про наявність незареєстрованої зброї та боєприпасів, вибухових матеріалів та для отримання детальних роз’яснень звертатися до Лисичанського ВП ГУНП за телефонами: 050-662-92-33, 068-567-76-81.

Начальник Лисичанського ВП ГУНП в Луганській області М.С. Топольсков