У Новотошківському з'явиться логістичний центр

Днями заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко відвідав населенні пункти на лінії розмежування з метою визначення місця для розміщення логістичних центрів.

Під час поїздки було попередньо обрано смт Новотошківське неподалік від Бахмутської траси.

«У зазначеному логістичному центрі працюватимуть магазин, ринок, аптека та відділення „Ощадбанку“. В разі погодження даного питання з Радою національної безпеки і оборони України відкриття може відбутися до вересня поточного року, — відзначив Юрій Клименко. Цей центр наддасть змогу громадянам, які проживають на окупованій території, у пішому порядку відвідувати територію України та здійснювати закупівлю товарів по цінам українських виробників».

Користуючись нагодою, заступник голови Луганської ОДА спільно з керівником Новотошківської селищної військово-цивільної адміністрації Сергієм Шакуном провів бесіду з мешканцями щодо розміщення центрів на території населеного пункту. Під час бесіди люди з розумінням поставилися до питання.

Юрій Клименко також заїхав у місцеву школу, де поспілкувався з директором щодо поточного ремонту будівлі школи, понівеченої у результаті обстрілів з «Градів».

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація