Шановні працівники хімічної промисловості Луганської області!

Щиросердно вітаю вас із професійним святом — Днем хіміка!

Висловлюю вам вдячність за невтомну й самовіддану працю на благо України.

Хімічна промисловість — це провідна, базова галузь економіки як всієї країни, так і нашої області зокрема. Тому її розвитку приділяється значна увага з боку влади, бо вона є складовою національної безпеки держави та добробуту її громадян.

Хімічна галузь Луганщини завжди була лідером серед інших за обсягами виробництва, обсягами експорту продукції та рівнем технологічного розвитку. Нові відносини з Європейським Союзом відкривають для хімічної промисловості України перспективні можливості. Сподіваюся, що це дасть новий поштовх для впровадження прогресивних технологій, сучасного підходу для реформування цієї галузі.

Дякую усім хімікам, за те, що ви в ці непрості часи, долаючи труднощі й негаразди, докладаєте чимало зусиль для збереження та розвитку хімічного комплексу регіону.

Упевнений, що завдяки вашій наполегливій праці хімічна галузь Луганщини залишиться лідером промисловості, забезпечуючи роботою десятки тисяч жителів області.

Хай і надалі вашими зусиллями зростає технологічний рівень хімічної галузі, хай втілюються в життя усі ваші задуми на благо України та нашої рідної Луганщини! Миру вам, добра та впевненості у завтрашньому дні!

З повагою,

Геннадій Москаль, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації