Підготовка до опалювального сезону під контролем Юрія Гарбуза

Сьогодні, 18 вересня, за дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації — керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза його заступник Вадим Данієлян провів нараду щодо готовності ДП «Сєвєродонецька теплоелектроцентраль» до опалювального сезону 2017–2018 років.

У заході взяли участь директор Департаменту житлово-комунального господарства ОДА Віталій Сурай, директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА Сергій Шелест та представники вищезазначеного державного підприємства.

На початку наради Вадим Данієлян зазначив, що Луганщині вкрай необхідно мати альтернативні джерела генерації електроенергії.

У свою чергу представники Сєвєродонецької ТЕЦ доповіли, що обладнання теплопостачання підготовлено на 93 відсотки. Наразі працівниками теплоелектроцентралі завершуються роботи із заповнення внутришньоквартальних систем водою з подальшим забезпеченням внутрішньобудинкових мереж спільно із КП «Світанок».

За підсумками наради Вадим Данієлян дав доручення Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА підготувати звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо вирішення питань з роботи ДП «Сєвєродонецька теплоелектроцентраль» в режимі генерації електроенергії.

Нагадаємо, що очільник Луганщини Юрій Гарбуз тримає на особистому контролі питання підготовки до опалювального сезону. Він доручив звернути увагу на питання підготовки енергетичних об’єктів. А керівникам міст і районів вжити оперативних заходів для сталого проходження осіннього-зимового періоду 2017-2018 років.

Луганська обласна державна адміністрація