Інформація про роботу освітніх центрів "Донбас - Україна" в Луганській області

Роботу освітніх центрів «Донбас — Україна» в Луганській області організовано у наступних вищих навчальних закладах:

1. Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля — приймальна комісія та освітній центр «Донбас — Україна» працюють у м. Сєвєродонецьку на базі університету та середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11.

2. Луганський національний університет імені Тараса Шевченко — приймальна комісія та освітній центр «Донбас — Україна» працюють у м. Старобільську на базі університету та Старобільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3.

3. Луганський державний медичний університет — приймальна комісія та освітній центр «Донбас — Україна» працюють у м. Рубіжному на базі університету та Рубіжанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8.

4. Донбаський державний технічний університет — приймальна комісія та освітній центр «Донбас — Україна» працюють у м. Лисичанську на базі університету та Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

5. Луганський національний аграрний університет — приймальна комісія та освітній центр «Донбас — Україна» працюють у м. Харкові та частково на базі Старобільського технікуму ЛНАУ.

6. Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка — приймальна комісія та освітній центр «Донбас — Україна» працюють у м. Суми.

7. Луганська державна академія культури і мистецтв — приймальна комісія та освітній центр «Донбас — Україна» працюють у м. Київ, освітній центр також розташовано в м. Кремінна Луганської області на базі коледжу культури Луганської державної академії культури і мистецтв.